Puting yg sesuai untuk newborn

Momies boleh suggest tak puting yg sesuai untuk bby sebulan ++ . Bby saya kerap nangis time nk tido dh bg susu dh tukar pampers. Smpai kdg sy rasa terlalu byk bg susu smpai dia muak. Sbb bila bg susu bru dia diam dan tido.

2 Balas

Pacifier kne same puting dgn brand botol yg sis gune.. xleh puting jenis lain

7mo ago

Ok sis. Tq!

baby nak ditenangkan tu. dh cuba guna teknik 5s/cuddle cure?

7mo ago

Dan mungkin TT belum try. Tak semua orang tahu teknik 5s/cuddle cure tu sis. Tak baik la awak cakap camtu. Kesian TT yang komen nak membantu ni.