Mcm mna nak atasi bayi 21 hari ada kolik

Hi moms, mcm mna nk atasi bayi bru 21 hari ada kolik? Ank sy dh smggu perut kembung.. dh jumpa doktor, doktor ckap ada kolik.. tukar susu, pakaikan barut dan bedung.. skrg hari2 ank sy nangis x brenti.. mcm mna nk atasi ye? Tkut stress meroyan pulak ni..

1 Balas

sis pakai minyak telon ape.ape y sy bt aritu gune minyak telon bebiku..mandi air suam n kerapkan senaman pd bb..bb sis minum susu FM ke bf

4w ago

Sy dh tukar susu FM.. mula2 lactogen, lepastu dupro, tukar lg ke s26 comilac, skrg frisolac.. msih juga kembung