Bile stress

Kalau kita stress dn nangis blh bgi risiko kt ank ke ?? Sbb kalau sy nangis kn msti ank x gerak je , usik2 pun pun x gerak , kalau gerak pun slow je .. perut mengeras je

3 Balas

Sy prnh nangis masa pregnant lepas tu perut x rasa mcm biasa.. Dia mcm krem anak xbyk gerak. Itu lah kot kesan kalau nangis masa pregnant ni.. Sekali kalau sy happy tgh sibuk tgk hf ke apa, baru dia gerak mcm seronok je.. Tapi bila sy berenti bt apa sy buat sbb nk bual dgn baby, dia diam.. Nk rakam dia tendang2 dlm perut pun dia mcm tau2 saja, diam mcm x nak ibu dia ni tgk.. 😑😂

3y ago

Kann.. Sangat 😂😂😂

Baby akn ikut apa yg ibu rasa..jgn stress..jgn nangis...jgn benci sesape pn..nnti baby keluar akn terikut

ye puan.blh mmpengaruhi bby dlm kndungan..jgn stress2 ya puan😊