baby umur 3 minggu kerap nangis

Sy dan suami makin stress.. Kami sama2 xtau nk buat apa kalau bby mngis tnpa sbb.. Atau sbb yg kami xketahui..sdgkan pampers kami tukar, myk kami letak, perut di barut.. Susu diberi.. Tlg lh rasa mcm nk bg ank dkt org lain je kalau stress mcm ni

82 Balas

Sis ada bg minum bby air masak tak even sikit pun? Tu pun salah sagu punca kembung perut

4y ago

Xprnh bg

Try cek bontot dia.. Takut ruam merah.. That's why Meragam. X pun kembung perut

4y ago

Kalau kembung sis da sapu minyak sis cube buat urutan i love u..blh tgk kt u tube..membantu jugak..kalau bf kena jage mkn..mkn try n error..stiap baby lain2 mknn yg leh jadi kembung

Mungkin baby jenis high demand. Boleh follow page baby language dekat fb

Lain kali jgn buat ank klu ank nngis2 pun teda kesabaran mhu jaga

bagi susu apa...coba tgo susu die...mana tau ta cukup...lps tu coba bedung

4y ago

Sume baby akn merengek bila dibedung. Tp nnt lama2 dia akn ok tido. Baby sy pn merengek bila dibedung. Jadi ibu mmg kena cekal sikit. Baby nangis mmg kena thn telinga. Apa yg elok utk dia kita cuba je buat.

Pasang zikir ayat al quran dekat rumah.. Insyaallah membantu..

cehh sampai rasa nak bg anak kat org..agak2 la sis..

Sabar sis.. Baby nangis byk.. Cerdik nantinya

Msih awal kot 3 minggu tu.adui

Normal. Banyakkan bersabar