Doakan kandungan sihat & selamat❤

Sy ada soalan buat mommies yg ada pengalaman ethopic. Apa symtom yang mommies rasa time pregnnt luar rahim tu?sakit tak? maaf sy sekadar nak tau Sy skrg prggy 5 weeks tapi belum dpt tau kat mana janin tu.risau ethopic,tapi sy tak ada rasa sakit apa .Doakan kandungan sy normal yaa. Ni preggy yg kedua selepas gugur tahun lepas?

21 Balas

Time sy memang sakit segugut yg amat. And then bleeding. Detec time 5 weeks. Alhamdulillah detec awal x pecah lg. Mula2 je sakit sgt. Lepas2 tuh masuk hospital apa x sakit sampai la operate. Walaupun x pecah tp tiub dah bengkak so buang tiub belah kiri sedangkn x punya ank lg. Ujian dr Allah tuk sy.

4y ago

Alhamdulillah ada rezeki tuk kt merasa jd ibu. Sy setaun lepas tuh lekat. Betul2 tarikh time kne ectopic. Itupun buat rawatan. 2 kali cycle. Kali kdua bru jln.