Mitak Mommies Doakan Kandungan Sy

Semoga kandungan sy sihat2 n selamat sentiasa. Amin 17 weeks. 1st pregnancy. 15 weeks rasa baby movement.. Mcm butterfly in stomach gitu. Masuk 16 weeks until now xrasa dah movement tu. N perasan perut makin lembut n kecik. Esk nk p scan. Mommies doakan ye baby sihat n selamat.

4 Balas

selalu risau kan bila mengandung... istifar bnyk bnyk doa bnyk bnyk pk positif... moga urusan kehamilan kita semua dipermudah olehNya 🤲🏻❤️

5y ago

Amin. Tq mummy

Sy pun rasa mcm tu skrg. Now 15w. Masa 14w ada jgk rasa2 mcm bubbles dlm perut now rasa mcm biasa. Perut pun lembikk je.

5y ago

In shaa Allah semoga baby mummy pun ok jgak

Allahumma aamiin.. Smga dipermudahkan urusan mami.. Bykkn berdoa k.. Jgn fikir yg negative

5y ago

Tenkiu mommy. Amin.. In shaa Allah

Baby mcm ne skrg ok?

5y ago

Alhamdulillah baby ok mmbesar dgn sihat. Skrng dah 29 weeks. 🤗