Rasa sakit kt bwah perut di awl kehamilan...normal ke?

Hi mommies semua.. Mmg di awal kehamilan akan rasa sakit2 ke kat bawah perut ni...dia dtg kejap2...kandungan sy bru masuk 5weeks...Dah jumpa doc. Doc check alhamdulillah semua oke. .. Risaw jgak sebab yg ni ank first. Doakan sy semoga kandungan sy sihat

11 Balas

Dh scan ke sis??? Sye pon sakit pgi 3 ari lepas ... pergi klinik doktor tkt kencing kotor tpi xde pulak doktor xscan die ckp tggu minggu ke 8 sbb xnmpk risau jgk... sye bru 6week

Same lah sis... Sy 4w5dy...krg2 rse skit bwh prt.. Xjmpe doktr pn lg... Ank otma lps 3bln lbh khwin... Moge bby mbsr dgn sihatlah

Normal tapi kalau lama pastu tambah teruk better gi klinik ters

Yup normal selagi takde bleeding

Normal sis . Baby tgh membesar

Normal jee siss. 😊

Normal sis

Normal

normal