Gaya anak sulung

Hi mommies.. sy nak tau jg pengalaman mommies hadap gaya anak yg nak dpt adik ni 😆 sbb kdg rasa lucu, rasa pelik pun ada. Masa sy preg kali ke2 (suda gugur), yg kakak ni tak mau mandi & tak mau mkn. Dia akan mengamuk dlu bru mau mandi & mkn. Skrg preg lagi, c kakak kali ni nangis2 mengamuk tiap kali daddynya mau pigi kerja.. smpai pening sy memujuk dia 🤣 lepas tu, awal2 sy preg dia suka pukul sy tiba2 😅 meh share pengalaman mommies ❤️

2 Balas

pregnant kali ke 2 anak sulung sy tidak banyak karenah sgt sebab masa tu umur dia pun dah 5th lebih. pregnant anak ke 3 barulah anak no 2 agak cerewet sedikit sebab masa tu umur dia baru 2th lebih. tak nak dgn ayahnya,dgn sy ja berkepit. tp dia happy masa tengok adik dia

ank sulung sy 2y5m skrg sy pregnant 13w. ank sy Jenis syg baby. mslhnye msih mnyusu bdn. Sabo jela 🤣penat NK putus xjadi mcm2 Ragam mnangis teruk mcm kne dera. dah Susu botol pon tetap cri