1st time preggy

hi just nk share, mcm x sgka tau tau dh 16w dh preggy. Alhamdulillah, doakan kandungan sy selamat smpi bersalin. sy doakan anyone yg masih menanti utk preggy tu semoga dititipkan zuriat dalam rahim awk semua & happy mcm apa sy rasa skrg 😘😘😘

2 Balas

syok jgk sis tau2 dah 16 weeks.. saya tau masa 4 weeks. Fuh terasa cukup lamaaaa ya penantian hari2 hingga sampai skang masuk 17 weeks hahaha.. mungkin sebab cek apps ni hari2 dari baby 4 weeks. Orang skeliling cakap eh cepatnya dah 17 weeks. Sendiri rasa macam lama sgt dh

1y ago

eh ke saya salah faham post sis?😅sis baru tau pregnant ke?

Mudahan semua baik tanpa mudarat