Hai Bakal2 Ibu...

Sy 1st Time join the asian parent ni... Tak sangka byk info kt sini. Byk kwn2 yg blh kongsi mslh & cerita. Walaupon xkenal satu sama lain, tp rasa rapat. Sbb xsemua kwn2 yg kita kenal suka dgn rezeki yg kita dpt. Ada je yg berdengki bila kita share pasal pregnancy. Mcm2 pantang larang dia. Alhamdulillah.. Dkt sini sy rasa bebas nak berkongsi, nak taw info pasal pregnancy ni.

11 Balas

Mkn yg sihat n jgn stres2. Enjoy every moment during pregnancy sbb nnt akn rindu sgt momen time pregnant

5y ago

Baik sis... 😘

Betul tu.. Sy pun 1st time join Asian parent ni.. Bnyk info boleh dapat 😘😍

5y ago

😍Betul sangat

Slmt dtg 😉✌hev a good day..😘

5y ago

Tq sis... 😘

Tahu takpa. Huhuu

Think + always

betul tu sis

❤️

Yeahh 🥰

5y ago

Hihi...☺️

welcome welcome, theAsianparent TAP ni ada contest jga, ada kumpul2 poin, poin tu ble redeem kat bhgn reward😁

5y ago

ada kat bhgn reward tu, sya pun xprnh redeem lg, nk kumpul poin byk2 dlu, 😁

Yes betul sgt tu sis. 💕