dh bersalin

Alhamdulillah, sy dh selamat melahirkan baby boy pd hari ni 2/3/2020, tepat dengan tarikh due..terima kasih pd TAP n ahli2 kt sini yg byk berkongsi info pasal pregnancy...jasa anda amat sy hargai, tq so much..?

20 Balas

Tahniah puan.. ‎ ‎أُعِيْذُهَا بِكَ وَذُرِّيَّتَهَا مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيْمِ ‎اَللَّهُمَّ فَقِّه فِي الدِّيْنِ وَعَلِّمْه التَّأْوِيْلَ. ‎اَللَّهُمَّ أَلْهِمْه التَّأْوِيْلَ وَعَلِّمْه الْحِكْمَةَ. ‎اَللَّهُمَّ بَارِكْ فِيْه وَانْشُرْ مِنْها

Tahniah puan.Best nya dapat boboy.teringin nak boboy..selamat berpantang.semoga ibu dan baby sihat2 ye 🥰🥰🥰🥰

4y ago

Tq sis..semoga sis nt akan ade rezeki baby boy jgak..😊

Alhamdulillah syukur. Tahniah puan. Moga baby & puan sihat. Doakan sy ye menunggu hari je.

4y ago

Terima kasih..insya allah semoga urusan puan waktu bersalin nt jgak dpermudahkan Allah..aamiin

Wah, alhamdulillah tahniah sis, selamat berpantang ya 🤗

Alhamdulillah..tahniah sis,selamat berpantang

Alhamdulillah..tahniah....selamat berpantang

Tahniah puan. Slmt brpantang. Dan jaga diri

Tahniah ❤ selamat berpantang 💞

Tahniah sis 👶..selamat bpantang...👍

4y ago

Tq sis..❤

Alhamdulillah.tahniah.selamat berpantang

4y ago

Tq sis...❤