diam jelah

Suami sye nih bila sye nk bebual psal jiran ke ada org cari psal ngn sye ke dia xnk dgr, dia xnk thu pun.. siap ckp buang mse je pk.. jd bila ada msalah cmtuh sye diam jelah, sye xckp pun ngn dia.. sbb dia xbrminat kan nk dgr keluhan sye.. simpan je, sye diam jelah.. sibuk lak tnye knape?? Ada ape?? Sbb tgk muka n kening sye brkerut2.. malas nk story.. sye nih keras hati, skali dia ckp cmtuh sye terus xnk bebual ape2 dah.. huhuhu mommies cmne lak?? ????

25 Balas

Sama lah sis... Sampaikan sy menangiss sebab sedih sgt..baru lah dia nak dgr..klu tak dia akan komen u yg keras kpla sgt la, I tak paham perangai perempuan laa..huhu rasa sakit hati n sebak lg dasyat bila husband tak nak jadi pendengar setia berbanding sakit hati dgn org Yang cari pasal dgn kita..😭 tgh pregnant ni sensitif ya amatt..huhu

5y ago

😔😔