diam jelah

Suami sye nih bila sye nk bebual psal jiran ke ada org cari psal ngn sye ke dia xnk dgr, dia xnk thu pun.. siap ckp buang mse je pk.. jd bila ada msalah cmtuh sye diam jelah, sye xckp pun ngn dia.. sbb dia xbrminat kan nk dgr keluhan sye.. simpan je, sye diam jelah.. sibuk lak tnye knape?? Ada ape?? Sbb tgk muka n kening sye brkerut2.. malas nk story.. sye nih keras hati, skali dia ckp cmtuh sye terus xnk bebual ape2 dah.. huhuhu mommies cmne lak?? ????

25 Balas

Samalah..sibuk dgn hp je..bini kt sblh mcm tggul..24 jam dgn hp..komunikasi kurang..sy tgh prgnnt skng..sy sakit itu ini pon mcm endah x endah je..bila org lain sakit bkn main ambil berat, nk g ziarah la..sy kecik ati jgk..bini sendri x ambil berat pon..😢

5y ago

Kan...btl tu..kdg2 beras hbis ke, brg dpo habis sy xde bgtau dia .biar dia rsa tnggungjawab..kdg2 sy geram sgt..duit blnja x bg..hmm..