diam jelah

Suami sye nih bila sye nk bebual psal jiran ke ada org cari psal ngn sye ke dia xnk dgr, dia xnk thu pun.. siap ckp buang mse je pk.. jd bila ada msalah cmtuh sye diam jelah, sye xckp pun ngn dia.. sbb dia xbrminat kan nk dgr keluhan sye.. simpan je, sye diam jelah.. sibuk lak tnye knape?? Ada ape?? Sbb tgk muka n kening sye brkerut2.. malas nk story.. sye nih keras hati, skali dia ckp cmtuh sye terus xnk bebual ape2 dah.. huhuhu mommies cmne lak?? ????

25 Balas

Sma mcm huby sya, brckp dgn dia mcm bckp dgn dinding, ws dia pun blue tick je, rply tidak... Sebab si huby jenis pendiam, dh 10thn hidup dgn dia, sya dh boleh terima.. Dh biasa dilyn mcm dinding, sya x kisah asalkan dia x mkn luar dan bg sya duit. Itu dah cukup

5y ago

Haha klau sye cm bckp ngn rice cooker sis.. tp mmg lah, dgr keluhan isteri tuh pun tggjwb gk kan.. klau xjge hati kita atau wt kita sedih nnti moto rosak lah.. kt tmpt krje kne marah ngn bos lah.. pastu sye ckp, hah smlm kita nk cerite xnk dgr, sakit hati kita.. skrg dia lak rsa, 🤭🤭😅