diam jelah

Suami sye nih bila sye nk bebual psal jiran ke ada org cari psal ngn sye ke dia xnk dgr, dia xnk thu pun.. siap ckp buang mse je pk.. jd bila ada msalah cmtuh sye diam jelah, sye xckp pun ngn dia.. sbb dia xbrminat kan nk dgr keluhan sye.. simpan je, sye diam jelah.. sibuk lak tnye knape?? Ada ape?? Sbb tgk muka n kening sye brkerut2.. malas nk story.. sye nih keras hati, skali dia ckp cmtuh sye terus xnk bebual ape2 dah.. huhuhu mommies cmne lak?? ????

25 Balas

Sist tanya la laki sist..knapa eh sy boleh dgr crita awk pasal org kt tempat kja awak..tpi bila bab sy awk x nak dgr pulak..direct tanya baru puas hati sist.. Kalau sy mmg cam tu..x kesah jawab dia mcm mana janji kita tau kenapa🙂.. Jgn melenting pulak buat dlm nada gurauan.. Bab sy bila laki x beri perhatian bila sy bckp sy kan jawab K FINEEEE! UUU III jangan jap lagi mencari🤣 saja, nanti pandai dia cari kita buat tak tau pulak.. Now 1 sama😉🤣

5y ago

😂 just like myhsbd too, kdg rasa nak jak hdphn dia masuk air ker pecah ker..bru dia tau ada bini tepi dia..😂 kita pulak jeles tgk hdphn dia..apa kejadah..tu lah terpaksa trima suami kita seadanya😅