diam jelah

Suami sye nih bila sye nk bebual psal jiran ke ada org cari psal ngn sye ke dia xnk dgr, dia xnk thu pun.. siap ckp buang mse je pk.. jd bila ada msalah cmtuh sye diam jelah, sye xckp pun ngn dia.. sbb dia xbrminat kan nk dgr keluhan sye.. simpan je, sye diam jelah.. sibuk lak tnye knape?? Ada ape?? Sbb tgk muka n kening sye brkerut2.. malas nk story.. sye nih keras hati, skali dia ckp cmtuh sye terus xnk bebual ape2 dah.. huhuhu mommies cmne lak?? ????

25 Balas

Ala sis, daripada cerita pasal jiran2 atau org lain.. Baik tumpukan pada rancangan masa depan.. Lebih manfaat.. Small idea talk about people.. Big idea talk about future.

5y ago

Bkn ajk laki mngumpat sis, just nak share ape jd dlm hari sye.. tp time dia lak ceriter psal kwn2 or tmpt krje sye tadah je, sye nk kne dgr.. time sye dia kta buang mse nk pk.. hbih ape kejadahnye ceriter psal kwn2 kwen dua lah, lg buang mse pk.. kita mne ada tmpt lain nk brcerita klau bkn suami sndri.. xkan nk meluahkan perasaan kt suami jiran tuh lak kan... 😎😎