Husband antivaxx

Stressnya bila dapat husband activaccine. Rasa sedih nak menangis bila husband tak kasi ambik vaccine sedangkan dah dapat date utk vaccine. Saya dah 26weeks pregnant and due bulan 11 ni. Saya risau dgn keadaan covid sekarang makin teruk. Boleh tak mommies bagi kata semangat and advise utk saya hadap benda ni 😔

14 Balas

Pujuk husband elok2.. Risiko kena covid lg teruk utk ibu hamil.. Sy dh selamat dpt 2 dose..

untuk kesihatan puan saya rasa tak perlu consent dia pun. esok lusa kita yg sakit bkn dia.

pujuk la suami puan..keadaan skrg ni sgt bahaya untuk ibu2 hamil mcm kita

ni yg d share n d zoom