Husband positive covid semalam. Saya negative tapi ada symptom.

Ada tak mommies yg pernah kena covid masa pregnant? Doktor bagi ubat apa ye? Saya sakit tekak and sakit kepala (3hari) tapi saya negative. Husband positive semalam. Apakah risiko yg saya akan dpt while pregnant if sy covid? Saya da vaccine 3 kali (full) sblum kawen.

1 Balas

Salam sis. Jiran +ve covid masa die tgh pregnant 3 bln.. Ambulans dtg pick up die & bw ke Sepital sg Buloh utk monitoring. Rasanya xde ubat yg diberi, mereka just monitor oksigen takut drop.

2y ago

Sis try buat air lemon campur madu sikit & campur bunga cengkih dlm 3 4 biji & minum...petua ni sy tgk kt utube.. Bln puasa aritu kami 1 Family +ve covid. In Sha Allah doa byk2 pd Allah