Over emotional

Hi mommies. Im in my early pregnancy and makin hari makin emotional rasa. I am already a very sensitive person tapi since mengandung ni makin teruk pulak. Husband gurau sikit dah nangis.. 😔 kesian kat husband hmm. anyone experience benda sama? #firstbaby

2 Balas

Sama sis 😂 pantang dengar husband kasar sikit dah nak terasa. Tp normal ja jangan fikir sangat. Sbb tak baik utk baby. Jangan kerap nangis ya nanti oxygen x sampai kat baby

sy pun prnh mcm tu.. itu pembawaan sis