Due 7/7 tapi 25/6 dah bersalin

Salam. Hai sis semua.. due sy 7/7 tp sy dah selamat melahirkan awl pagi td hehehe.. Alhamdulillah baby boy lahir mse 38w 1d.. Pada momies yg due date sama mcm sy tp masih blum bersalin. Semoga dipermudahkan urusan mommy semua..

24 Balas

wow syukur Alhamdulillah 🥰 tahniah sisku,, Selamat berpantang sisku Awal nya sis bersalin belum sampai due, saya pulak due 10/07 sudah 38 minggu. setakat ni masih belum ada tanda bersalin cuma perut sentiasa mngeras sampai susah mahu makan.

sy due 8.7 bersalin 24.6 ni tdi dg emenzercy czer alhamdulillah smoga yg blom mlahirkan lncar selalu urusan ibu2 smua. aminn doakan baby sye yg kne sel darah putih tinggi akan baik sntiasa aminnn..

3mo ago

Allah.. moga baby sis baik2 lah hendaknya.. moga diberikan kesembuhan.. aamin..

waa congrats sis🥰sy due 10/7 x sabar rasanya nk jumpa baby..kdg² die fake contraction je huhuhu tggu jugak ni kot baby nk keluar awal ke😁

2mo ago

hihihi betul rasa serik nk beranak dah😂tp nty msty rindu nk pregnant blik

wasalam wah tahniah mommy! 🤍 saya due 1/7 now warded kat hospital 😌 terima kasih atas doanya. selamat berpantang mommy and baby 🫶🏻

3mo ago

🫶🏻🫶🏻 aminnn

sy due 07.07..dr soh tunggu tanda2 ..tkot betul..hari2 pikir mcm mana nk teran..anak 1st..tgk kat utube sume mcm nk putus nyawa teran.

Naik turun tangga pastu bykkn berjalan.. cpt je kluar..xpn xklu x larat bt senaman kupu2 ats katil. Sy bt dlm wad laju je bukaan..

sma due kita sis, tpi sy belum nk bersalin lg 😁, alhamdulillah sis dipermudahkan proses melahirkan 🤍🤲🏻

3mo ago

sis dah bersalin blom?🤭 sy 7/7 tak keluar lagi nie. Adoii

Alhamdulillah sy due 4/7 bersalin 23/6 11.30 mlm 🥰. Moga dipermudahkan urusan ibu2 lain yg due july 😄

3mo ago

Wah ramai momy july tp dah bersalin awl.. tahniah sis & selamat berpantang..

congrat sis..sy due 2/7,tp xde tanda nk brsalin pun lgi..rasa xlarat dh nk bwk bdn sdri nie 😅

tahniah sis selamat berpantang ..sy plak jeles sebab due 2/7 tapi x beranak lagi 🤣

3mo ago

sabar sisku 🤭 akan sampai masanya rasanya kalau gegirl mmg lambat 😁 kalau boboi memang bgtue selalu bersalin awal mgkin la gitu 😅😅 apapun semoga Allah SWT permudahkan segala urusan kita semua Aamiin ya Rabbal Alamin 🤲