Ibu mengandung tak ambil vaksin

Hi mummies. Nak tanya ada mummies yg sarat pregnant belum ambil vaksin lagi. Sy dh 36w sekarang and plan nak vaccine lepas bersalin nnti (EDD awal September). Tapi sejak kebelakanga ni byk sgt isu ibu pregnant positif Covid and ditidurkan. Saya jdi takut bila mana media asyik dk fokus on point sebab tak vaccine. Any comfort words tak dari mummies sekalian. Saya nak ambik vaccine sekarang pon dah tak boleh. #bantusharing #advicepls

2 Balas

Sy pon xsmpt vaksin. dpt appointment masa 35w. tp doc Tak advice

3y ago

kan sis. sama la doktor pon x advise. katanya dk diam2 je kat rumah and jaga sop. insya allah, Allah lindung