Kena gunting..

Sorry, sy nak tanya pengalaman ibu bersalin, betul ke if bgi yg 1st time bersalin, betul ke kena gunting sbb untuk tanda yg kita 1st time bersalin.. rs mcm nervous sbb ni pengalaman 1st time sy..

59 Balas

Anak 1st sll mmg kne gunting...klu x gunting koyak sndr lg x cntk...mcm kertas koyak dgn kertas kne gunting....mne lg kemas....pastikan nnt nk teran jgn sesekali angkat punggung...sakit mcm mne pun jgn sesekali....nnt blh koyak sndr smpi lubang bontot....