Bersalin HSA

Hai.. Saya nak tanya yg dh ada pengalaman bersalin hsa.. Boleh kongsi procedurenya? Parking cashless ke? Sorry 1st time..

2 Balas

parking free tp slalu pnuh.. skrg ada tmpt parking baru jauh tp xingt kt mna.. nty ada bas hntr ke hsa

2mo ago

sorry2 sy lupa parking hsa jb byr pkai TnG.. yg sy tau pg bilik saringan dlu.. mse daftar suami bole teman, bole dtg time melawat.. brg angkat sndri nty nurse tlong

HSA nama penuh? Sebab HSA could be Hospital Shah Alam or Hospital Sultanah Aminah JB

3mo ago

Hospital sultanah aminah