Perut Ibu

Ibu2 semua sy nak tnya.. Klau bdan agak berisi ne perut dua bulan mmg xnmpk erk? coz prut sy ne mcm biasa jerr mcm xmngdung pdhal dh dua bulan ne

2 Balas

Saya 4 bulan dulu pun nampak macam buncit biasa 😂 Sekarang 6 bulan, haa baru nampak bump. Saya pun tak perasan perut dah besar sebab malas nak fikir orang tegur tak nampak perut. Normal je tu sis. Janji baby dalam perut sihat 🤗

2bln mmg xnmpk perut sis.. lepas 16w bru mula nmpk.. ada yg dh nk bersalin pn perut nmpk kecik mcm bru bpe bln pregnant.. sy blh pakai bju kurung saiz s lgtu masa prgnnt 5bln walaupn berat sy dh 67..