Sakit Perut Memulas

Salam.. Hi ibu2 smua.. Sy nk tnya? Klau sakit kt bhgian atas prut ni tnda nk bslin ke?? Kt atas perut ne sakit sngt dh dapu mnyk angin still masih skit terutma ny klau sy bgrak/brdiri sakit.. Tp klau sy limpang ada ok skit..sakit lpas tu klau mkan mst nk buang air bsar..najis plak cair mcm air dn wrna htm?(maaf ktor skit).. Bby gerak ok jerr tp tkut plak ne tnda bsalin?? Ada tk mommies ble share pnlgmn?? Sakit start pgi tadi lpas breakfas nasi goreng skit jerr tk bnyk utk isi2 prut..

1 Balas

Braxton hicks sis.. Sakit nak beranak tu sakit pinggang sekali. Hilang dtg makin lama makin kerap hilang dtgnya.. Kena tgk jam, perhati kekerapan..

4y ago

Alhamdulillah dh pg hosp hri tu jgk.. Tp doc kta angin.. Keesokan hri ny dh ok smpai skg dh xde..