Angin

Ibu2 semua sy nak tnya?? Sy pregnant dh 2bulan.. Tp sy asyik kerap buang angin jerr xkira lh siang mlam pdhal sblum ne xprna pula kentut jerr ??.. Kdang rasa ada angin bnyi2 dlam2 prut.. Sy nak tahu..x ape ke bnyk angin time pregnant nhe.. Xde effect apa2 ke kt bby tu..

2 Balas

Memamg mcm tu sis, kalau kentut x pe lagi jgn sampai sakit² badan. Merana oo tak bole tidur malam 😩😩 saya srlalu kena tapi skrang ni menunggu hari dah kurang sikit tapi angin dlm perut tu still ada

Hehe..normal tu sis.. sy ni dah third trimester masih asik buang angin je..😅