Kesan pemakaian implan

Hai kepda ibu yg brpnglamam y prnh pkai implan, sy mhu tnya klau pkai implan ne mmng pndai kluar mcm spot drah sja? Hri ni da 2 mngu sy pkai implan dn hri ni da 4 hri kluar spot drah sja lma2 colournya jdi coklat, sy tk priod bnyk just spotting drah sja. Kenapa bleh mcm ne ya adkah sbb pmkaian impla tu? Biasa ibu2 y pkai implan pun mcm ne juga?

1 Balas

bagi pengalaman sy pakai implan tempoh datang haid dekat 2 minggu..dan kadang² dekat 3- 6 bulan xdatang bulan ..mungkin kesan pakai implan sebab antibody orang lain2 kesanye .