Mommy2

Sy pergnt bru dua bulan.. Skg nhe sy kerap rsa perut kt rahim ne berdnyut dnyut pdhal klau ikut kn bby xbgrak lg mc kcil..! Lpas tu sy kuat sggt lpar.. Pdhal jm12 td bru jgk mkan. Skg ne lpar lg.. Pgi td pn ada breakfast jgk..msthil xknyang lg?.. Tp skg ne lpar sggt mcm xde mkan lg..dn tekak ne rsa mcm ada kahak mcm ada sesuatu sangkut kt citu.. Pdhal sy xslesma or batuk.. Dh mnum air pn xhilang jgk.. Ada ke ibu2 yg prna mcm ne? Normal ke smua ne?

2 Balas

Sama la mcm sy mcm ada kahak kt tekak ni..xselesa n rasa loya..skg masih sama lagi..hrp2 semua ok

Bab lapar tu mmg mcm tu sis..bsyukurlah sis x ada alahan smasa trimester prtama..

5y ago

Alhamdulillah bru jgk alahan nhe membaik.. Sblum ne mmg ada alahan tp xlma sggt.. Mual dn muntah2.. Lpas tu xsmua mkanan ble msuk kt tkak ne😖.. Tp skg dh ok dah..