tanda bersalin

boleh tak mommies share tanda2 bersalin? first baby, takde pengalaman lagi ni. ?

2 Balas

First bby dulu sakit dekat bahagian perut dan pinggang belakang..turun tanda darah+lendir..proses cepat 38weeks 4cm

Pengalaman bsalin mse first baby dlu keluar lendir campur darah...sakit sangat...sakit tu 20.5 pah tu 22.5 beranok...

5y ago

Alhamdulillah dipermudahkan masa lahirkn ank...sakit tu xleh nk tahan...sis 2 hari sakit...bukaan masa lahir 5cm...