SHARE PENGALAMAN TANDA BERSALIN ANDA ☺️

Assalamualaikum . Boleh tak share pengalaman tanda2 puan2 bersalin. Sy tengah tunggu tanda2 nak bersalin ni 😅☺️ Terima kasih

2 Balas

waalaikumsalam .Sy anak prtama kluar tnda lendir + darah,pastu Rasa skit dri pinggang ke perut .mkin kuat stiap jam ...anak no dua induce..anak no 3 Ni xtw lgi MCM mna .tunggu Hari je lgi..belum Ada tnda lagi tpi perut stiap hri xmiss yer mengeras

wslm. sakit perut dr perut ke pinggang berulang-ulang dan makin kerap,kejap² ke tandas mcm nak berak tp tak berak pun,dan badan menggigil. masa tu sy cepat² ke hosp,dan bersalin hari yg sama

11mo ago

@Yaya paha sy memang lenguh trimester 3. bukan setakat lenguh lg,rasa mcm nak patah bila bangun dr baring. kandungan ke 3 sy agak mencabar,sampai bersalin pun paha sy masih sakit sampai berjalan pun mcm siput,perlahan sgt². bukan sakit sebab jahitan,tp paha yg sakit