Hai mommies semua! Jom share pengalaman tanda2 bersalin mommies.

Saya first time mommy, 36w+ sekarang ni. Asyik ulang kencing, buang air besar, sakit ari2, celah kelengkang. Itu tanda2 awal bersalin jugak ke mommies?

2 Balas

sama mcm tanda2 saya nk bersalin anak first dlu .. hehe... masa tu masuk je 37 week trus ada rasa mcm tu ... smgu rasaa cmtu .. masa 38 week 2 days saye dh bersalin ..

Tu bru tanda biasa2, sy dlu time 37w keluar tanda lendir + darah, bbrp jam lpas tu start sakit perut