tanda bersalin

hye ibu²... boleh tak share pengalaman tanda2 nak bersalin yang korang alami... #anakfirst

5 Balas

bleeding yg mcm nak mula period tu, warna coklat je. tp sy terpaksa induce sbb air ketuban leaking dah seminggu so baby kurg aktif dah

4y ago

tq sudi share... sy ngah tggu hari... dh 38w... tapi tkde tnda2 lagi..

Muka sembam,2/3hari sblm bersalin..Turun darah gan sakit pingang.. pengalaman kte sis🤗

4y ago

tqq sudi share pengalaman.. kite ngah tggu hari.. tapi takde tanda2 lagi.. risauu

bleeding dgn kluar mucus. then contraction kerap

cirit, bleeding n contraction

Contraction kerap