Siapa rasa macam ni?

10 kali bangun tidur balik pon tetap rasa macam kenapa tak cukup tidur ni eh?😵‍💫 Lagilah kalau yang baru hamil ataupun anak nak membesar ni...Tapi tetap gena gagahkan diri bangun jugak, betul tak mommies semua?😌

Siapa rasa macam ni?
16 Balas

Kalau tgh mngndung tu,slagi rasa penat tu mesti kena tidur,sy layan je..jrg sy rasa x cukup tdr klau pregnant pun masih d bwh 37 minggu.. Tp bila dh start layan tdur tgh sarat tu,lain mcm eh..xcukup tidur,sakit2 bdn..mkn calcium on time spya tulang slalu kuat. tp masih ok. Start pantang lh sy rasa mcmtu,tdur byk mcmna pn still aduh sini aduh sana.. Tetap kena gagah,calcium pun kena tetap on time tp dh habiiiiss.. So,beli n tunggu calcium smpai,hhaa siaplahh,org nak jadi kuat balik nii.. penat btl bila xda tenaga.. Ostematrix penyelesaian sy 🥺🥺🥺

2y ago

sma mcm sya sis.. skit tulg blkg.. smpai kdg mngis than.. bila baring tu rsa smua tulang2 mcm ptah😭