Tak sangka betul ni je...

Selama ni ingatkan kita tak cukup tidur selepas jadi ibu ni... Tapi rupa-rupanya ehhh, sejam pon macam dah cukup eh😅 Betul ke ibu-ibu TAP semua?😆

Tak sangka betul ni je...
11 Balas

At first saya agak trkjut budaya tdo skjp² sb dh biasa tidur nyenyak klau trjga jarang sekali dh lps jd ibu baru rasa pngalamn kena bgun 2 jam sekali 😴

betul..dulu tido 1 jam mesti mengantuk nk cover tido seharian..tapi bila dah ada anak.auto bangun awal tkpening kepala pon tkcukup tido..MCM biasa ja.

ya. ajaibnya mnjdi seorg ibu. xckup tdur pun xpa. asal ada trtidur kejap, dah bertenaga mengalahkan org yg tdur 8-10jam 🤣🤣

betul tu... tup tup sampai berbulan... peningg ya amat sampai pandangan kabur kabur

Yang ni betul. Amazing ingatkan saya sorang sja yg rasa mcm ni 🥰

setuju hahahaha pelik kan mcm Magic pulak

betul,sangat setuju 😊

Ya, tak sangka langsung

betullllll sangat 😆

❤️