Siapa rasa macam ni?

10 kali bangun tidur balik pon tetap rasa macam kenapa tak cukup tidur ni eh?😵‍💫 Lagilah kalau yang baru hamil ataupun anak nak membesar ni...Tapi tetap gena gagahkan diri bangun jugak, betul tak mommies semua?😌

Siapa rasa macam ni?
16 Balas

Sama la….tapi Saya pulak asal tertidur…mesti mimpi…….mimpi mak…abg…kawan sekolah…kawan study dulu…aishhh mcm2 la saya mimpi…… Paling saya x suka klu mimpi gugur atau mimpi gaduh dgn family…Allahu..rasa mcm real……smpai trbangun sbb trlalu rasa kesedihan tu….haha… Ada yg sama x..????

2y ago

Sama lh.. masa sy anak first,sampai terbawa mmpi tu.. Risau.. sampai lah sy lebih rela x cukup tidur sbb xnak mmpi yg melalaikan fikiran sy..jadi sy cuba nekad x trlalu layan tidur atau sy cuba hiburkan diri dgn tgk kdrama atau baca buku..sbb sy agak2 lah kn,syaitan mmg suka kacau mmpi org yg tgh alone dlm bilik or rumah.. Kkdg sy xnak suami jalan mana2 dulu,baru rasa ada teman spjg brpantang atau mngndung..