Siapa pernah macam ni?

Hi morning mommies🥰 Dulu kan waktu baby min nak membesar, min macam ni lah😥😩 Nak kejar demand baby menyusu, kiri kanan macam ni😟 Siapa pernah macam ni waktu baby nak membesar cuba komen dekat bawah👋👇

Siapa pernah macam ni?
31 Balas

msa dlm pantang jew.sbb msa bby tgh menyusu belah kanan,susu belah kiri menitik.klau bby menyusu belah kiri,belah kanan menitik.

Saya, tgh mengalami.. Sebelah direct feed, sebelah collect susu 😅

tak pernah. sbb baby mesti akan muntah kalo dia yg diperah. Haha

Sebelah df sebelah tadah guna milk collector.

Sebelah menyusu sebelah letak milk collector

Pernahh ! Sbb da nak start waktu bekerja

tidak pernah saya kasi susu badan terus

Sy sbelah je bby nyusu..kiri da kering

X pernah buat.. direct feeding

pernah mengalaminya