Siapa boleh kaitkan ni?

Hi mommy & daddy semua🥰 Min dulu waktu baru lepas bersalin macam ni sangat😆😂 Kalau nak letak baby yang tidur tu penuh hati-hati orang kata 🤭 Siapa macam ni jugak ya😅 Jom kongsikan pengalaman di bawah👇😘

Siapa boleh kaitkan ni?
40 Balas

samalah.. sbb bila baby saya tertido dalam pelukan saya mmg lena betul. By the time kita angkat n terus letak kat katil terus dia buka mata. Kadang2 smpai saya give up dah nak tidokan dia.

Betul..anak sulung saya selalu ganggu adik dia sedang tidur.Bila kakak pulak tidur,si adik pulak ganggu dia tidur.Kita baru baring kononnya nk rehat sekejap,tengok2 dh bangun pulak.

🤣🤣🤣 btul tu..xnk kasi bgun punye psl ...tgh mgalaminya...bby bru 46 hari..

Sama lah kita bila nak letak anak check dulu mcm ada 1 bom kt situ😂

bile baby tido automatic sume kene syap

slow2 letak..xleh bising🤣🤣

mcm mane org lain nampak

semua mcm ni kn.. hehe..

Post reply imageGIF

Betul 🤣🤣🤣🤣

Tgh mengalaminya😅