?

Assalamulaikum , sy ingin bertanya susu apa yg sesuai untuk ibu mengandung ? ?

16 Balas

Tak kisah susu apa pun. Fresh milk okay. Susu mengandung boleh. Janji takde alahan dengan mana2 susu. Make sure jangan susu yg tinggi gula macam berperisa coklat dan strawberry.

wsalamm . saya suka enfamama. sedap dan x manis sangat. kdg2 minum juga susu biasa mcm fernleaf. susu segar pun boleh. yg penting nak kalsium tu.

I minum anmum materna dear, ikut la sesuai atau tak for you. ada je banyak brand susu untuk ibu mengandung

Saya suka anmum.. Sbb x pekat.. Tp kalau minum susu tepung, akan cirit.. Baik mnm susu yg free lactosa.

Sy minum susu segar full krim blend dgn kurma,sedap sis,n kalau time malas sy minum susu kambing lazz

4y ago

Sy minum susu kambing

Klau xde mslh gdm ape2 susu mngandung pn sesuai..tp klau bleh cri susu yg less sugar..

Susu badam sis.. yg xde tambah gula.. ada susu badam kurma, manis drp kurma

similac mom alhamdulillah sesuai dgn sy😊

Enfamama coklat..sbb vanila x bleh masuk..

Anmum. ... Cholt .. Sye mnum ..