kencing tidak lawas

assalamulaikum ibu2 yg dikasihi sekalian ...sy ingin bertanya adakah normal bg ibu mengandung jika kerap kencing......saya mengandung 5minggu 2 hari .. blh bantu sy... #firstbaby #ingintahu

2 Balas

bole beli ubat kt farmasi. .sye arito pon kencing xlawas. .xselesa. .asyik nk kencing pastu sket2. .mkn ubat kt farmasi terus okey. .mcm air garam to. .tnye kt farmasi to mmg untk ibu hamil yg sakit kencing nie. .so xde la tkut2 nk amek sbb xg hospital kn. .

2y ago

sama sama. .sye bru gak alami arito. .to yg tau to. .sye skrg 10w4d. .walaupon minum air msak byk. yg mnis2 xkerap sbb risau detect gula tngi nnt. .yg minum air msak pon kne gak kncing xlawas nie. .normal bile hamil kta farmasi to. .sye amek air garam to sedp pon sedp sbb die perasa anggur. .senang nk minum. .

Kerap kencing tu sakit tak?

2y ago

rito 2hari ja sakit lepas to x sakit dah..cuma x lawas jaaaa kencing