Susu Untuk Ibu Mengandung

Saya baru saja mengandung 4 minggu. Saya ingin bertanya tentang jenama susu yang sesuai untuk saya minum ☺️

17 Balas

So far I amek HL yg original. Ada jugak flavor choc n kurma. HL ingredient ada folic acid jugak. U make sure kandungan sugar xbyk. Masa beli check label. Beli susu dok belek2 tu style I. Haha.

Tu depend pd tekak awk.. Sesuai masuk yg mna.. Kalau x boleh.. Mnumsusu kotak tp agak rabak lah perbelanjaan.. Sbb susu kotak mahal dr susu tepung.. Tahniah sis.. N selamat mencuba..

Ada jual kt shopee sample yg ada byk brand tu sis. Sy dah try anmum, enfamama, nestle mom & me, frisomum. Tapi sy suka frisomum. Rasa dia tak manis sgt, lemak2 macam tu, light taste

Sya minum enfamama awal mengandung, skrg dh 25week sya tukar farm fresh sebab senang tk payah bancu terus minum. ?

Saye minun anmum je y perisa biase..minun susu pm dh rse knyang pagi tu

Seeloknya amalkan susu yg xtinggi kandungan gula ye sis

saya minum susu dutch lady yg low fat tu je ?

Sy prnah jugk minum Nestle Mom & me dan maaez

frisomum.. xmanis n lemak2 je..

Frisomum..... Sedap dan x heavy