tendangan baby

Skrng sy sdh 19 weeks ...smlm sy mrasa tndangan tapi tdk kuat.. Adakh itu tndangan baby... Sbb yg sy rasa perlahan

8 Balas

Sy dpt rasa mse 16w.. Perlahan jea dia gerak2, mgkin yg sis rasa tu bby sis laaa tu..Hehehe.. org ckp perot nipis cpt rasa gerakan bby 🤗

ye sis. ada yang 18w dah rasa. alhamdulillah. saya 20w baru rasa. sekarang dah 27w makin kuat tendangan dia. hehe

19w mmg slow lg. Rse berdenyut cm dijentik. Nnt 5bln ke ats akn makin kuat rse denyutan tu.

Tunggu 20 minggu keatas baru terasa kuat tendangan tu sis...

aah.. mngkin xkuat lg tu sis... tgk lg semngu dua...

Ye betul.. sy 18w dah start rasa pelan2.. halus je.

Ya sissy.. mmg tndgn la tu tp Blum kuat

Tak kuat lagi tu.tunggu sikit lagi