Gerakan/tendangan bby

Salam moms sekalian.. nak tny skrg sy pregnant dlm fasa ke-3.. So nurse start surh kira tndangan n pergerakan bby.. cuma skrg sy rsau sbb tndangan n pergerakan bby x skuat mcm moms yg lain(when i ask my friends yg alr have bby) mcm rsau pulak sy.. mmg mcm tu kh sllu 29weeks tndgan n pergerakan bby msi smooth🥹 ada moms yg sma dgn sy

2 Balas

sama la . masa 28w tu smooth lagi . tp still ade rasa . janji dalam tempoh yg die suruh kira tu pergerakan baby cukup 10 kali . masuk 30 week baru kuat rasa smpai senak perut . time malam lagi lah .. time nak tido tu la die berparty kat dlm perut 🤭

12mo ago

Thanks info sis.. brp hri lg nak msuk 30weeks sda.. hrp suma ok ja🙏☺️

Sama sis dengan sy. 28w 29w tu rasa gerakan lembut je. Nak kira pon susah. Tp nnt masuk 30-31w dah rasa kuat sikit. No worries sis

12mo ago

thanks info siss.. rsa rsau sbnrnya 🥹 hrp2 smua ok🙏