Ummi Su, Malaysia

Ag. Muhammad Al- Fateh

About Ummi Su

Gambar
Sy x suka nak komen lebih2. Pada yg suka kongsi gmbr2 tu x dak masalah but please momy2 jangan kongsi gmbr yg.... (x senonoh). Tahu tu hak masing2 tapi sebagai wanita n bakal2 ibu kenalah jaga jugak
..read
An tu sya komen elok2,dia maki. Mmg ada yg x kna
Malam nie saje bermacam2 post ada.. haha.. masalah krt la.. haih macam2 lah.. ayoo.. nak scroll cari info yg berguna ade je yg tah ape2 yg lalu😓
Itulah sis, dalam ini Sya persan kadang2 ada geng bapak² juga kne hati²
Pernah terfikir dlm ni xda lelaki ke sebb selamba share pantyliner n pad yg berdrah, privte part anak even ade tutp ngan emoticon, gambar bntuk perut tnpa pakaian and lain2 la, pastu sekli nmpak post
..more
Betul setuju. Sy ingt sy sorg je rse annoyed. Huh. Aib diri sndri pn kena jaga kalian semua ya. Anak2 ikut apa kita buat
Sickness
Awal pagi dah morning sickness 💆🏻‍♀️uuuhaiiiii anak.. apa yg kau buat dalam perut umi ni 😂.. berpesta ka 🤣
Haah. Dulu awal2 alahan rasa down juga. Tapi bila banyak baca mereka kata kalau kita muntah banyak bermaksud kandungan kita lebih kuat, rasa lega sikit. InsyaAllah sekejap je tu. 😘
Berpantang
Assalamualaikum. Maaf.. sy nak tanya ada tak sapa2 kat sini yg berpantang sendirian hanya suami je yg jadi pembantu semasa proses berpantang?? If ada.. boleh tak akak2 yg dah pernah berpantang sendiri
..read
Pgi2 sblm g kja, husb akn bakar btu tungku,pnaskn air n ltk dlm baldi dlm bilik air skli dgn daun herba. Air pns utk thermos pn pgi2 dia tkr bru. N sbb sya tk brni nk bg mndikn bby sbb bby terlalu lmb
..more
New Obimin
Assalamualaikum... maaf nak tanya. Ubat ni ada tak sapa2 yg pernah kena bagi n makan? If ubat ni x sesuai dgn kita nak jumpa doctor ke bg tau tau biarkan ja? Sy mcm x sesuai la dgn ubat ni.. 😅.. tiap
..read
thumb image
Bgtau doc nanti doc akan tukar yg lain sis. Kalau xbgtau nnt sis xmkn xcukup vitamin lak melainkan sis ada consume supplement lain