30 weeks.

Siapa sini 30 weeks? Ada tak yang tak buat persiapan barang keperluan baby lagi? Bilik pun tak kemas untuk berpantang and barang baby lagi. ?

183 Balas

tadi baru pergi check up dekat doc pakar sbb ade kencing manis masa mengandung, sy dah 30weeks tepat. doc dah ckp psl kena serah diri paksa bersalin bila 37weeks nanti... td scan baby tgk2 kepala beby belum turun, masih di atas.. sedih ada takut ada, xtw nk buat ape.. doc kata kalau 36weeks kepala anak x turun juga kena czer... ade ke sama mcm sy? ape patut kita buat? first mom..

2y ago

saya pun ada gdm on diet. tapi isnin minggu depan nanti baru appointment dgan doktor. Saya ada terbaca tips kalau nak bagi kepala baby turun ke bawah kena buat senaman seperti sujud. paling mudah masa kita solat tu kita sujud lama sikit. And maybe awak boleh buat solat hajat setiap hari sbb ada sujud lama kan, in Shaa Allah membantu ☺️