Shopping Barang Baby

Ada tak macam saya. Dah 30 weeks tapi belum start shopping barang baby lagi. Baru beli 4 helai baju je. Keperluan lain tak beli lagi. #1stimemom #firstbaby

4 Balas

Same lh sy sis.. Bru 3 helai bju.. Set mitten booties stu.. Barut 2.. Tngu msuk gji n bru pulun nk bli😂

saya bru start shopping..shopping online ja.. kperluan ibu next month bru nak beli..

Sama la sya apa pun xbli lagi dh 30week ni

Sm sis... Sy pun blm start shopping...

3y ago

sama ka, saya pun tak tau nak beli apa... first time katakan