Beli barang keperluan baby

Apa saja keperluan barang baby? Boleh tolong shared dari A to Z anda berapa bulan bole buat persiapan #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

start 7 bulan saya dah beli sikit. sekarang masuk 9 bulan, ada sikit je lagi nak beli. settle dalam 80%. :baju baby x10 :mitten booties 5x :swaddle at least 5x :katil baby - option :breastpump pampers 2 pack tissue wet tissue 2-3pack sabun mandi baby baby tub minyak telon towel selimut tilam maaf kalau ada tertinggal. nanti kita update kalau ingat

Saya beli bila dh 7 bulan, tp dh survey2 online dh.. Bila dh 7 bulan beli serba sedikit. Baju newborn beli 5,6 helai pun okay, sebab baby cepat membesar.. 😊