settel barang baby

33 weeks . Done kemas barang baby .barang mummy dia je tak prepare apa apa . Hihihi . Prepare awal barang baby . Senang . Takda kelam kabut .

settel barang baby
18 Balas

Saya baru bersalin bln lepas kt hospital ampuan rahimah... Punyalh teruja... Awal2 dh siap pack brg utk baby... Tpi bila dh bersalin time nk msuk labour room 1 brg pon nurse tk mintak... Ermmm.... Brg baby byk bawa masa pergi hospital... Pkai time discharge je... 😂😂

4y ago

Tulah.. Penat prepare mcm2...😂

Seingat sy last bsalin 6thn lpas dlu..nurse minx baju n pampers je..lain² dye tak bg pakai..mase bslin kt hosp kb dlu..xtau la skrg cmne..😅😅 Sy skrg 30w xprepare pon lgi..br je beli pmpers kt shopee

4y ago

Mmg byk mase..tp kan kn pkp.. xley nk klua😭😭😭

Saya dah 30 weeks. Semua tak standby lagi. Lagi2 sbb lockdown ni. Susah nya nak gerak kemana-mana.

4y ago

Terpaksa sis online shopping .

Perkongsian yg bagus..dulu2 x buat cam ni pun..insyallah yg bongsu ni nak buat cam ni..lebih senang

Sy pon 33w 3d.... Da siap packig brng jgk.. Kalo hosptl tk pkai tk thu la.... Hahahhaha

Saya pon dah siap kemas barang2 baby masa 32weeks..skrg dah 34weeks😁

4y ago

Hehe..ye sis..😍

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti. Aaamiinn. 🤗🐻💓

Rajin buat pakaging cam ni. Mcm sye main sumbat je semua skali kan dlm bag. Huhu

4y ago

Huhu . Mood tga rajin sis

buleh saya tahu macam mana nak dapatkan plastik macam to ?

4y ago

tq bg info

Semoga Dipermudahkan Sis bersalin nanti .. Amiinn