barang keperluan baby dan ibu

Hi.boleh bagi senarai keperluan baby dan ibu?dah 30 weeks masih blur apa yg perlu /xperlu.

1 Balas

Barang baby👼🏻♥️ -baju lengan panjang{jangan beli yang berlubang waktu awal nanti baby masuk angin/carik yang ade butang depan senang nak pakai} -seluar panjang -baju lengan pendek{jangan beli yang berlubang waktu baby awal nanti masuk angin/carik yang ade butang depan senang nak pakai} -seluar pendek -sarung tangan baby -sarung kaki baby -topi -barut -lampin -minyak yuyie/minyak telon -tuala baby -barang mandi -bedak -tisu basah -pempers (Kalau nak beli yang saiz nb beli sikit jeah sebab baby cepat besar😂💕 Barang ibu💁🏻‍♀️💗 -baju -kain batik -stokin tebal -nursing bra -bengkung -maternity pads

3y ago

brg baby sikit tu byk mana?