Persiapan Newborn Baby

Korang weeks ke berapa start beli barang baby n buat persiapan?

8 Balas

Start bli masa 6bln sbb husb keje x tentu masa.. by 28w dh almost complete & 32w dh siap bag ke hosp.. skrg dh 35w, bag standby je g mana²..

Saya 36 minggu 5 hari baru bz nak beli barang baby😅 skrg dh masuk 37 minggu,beg pon blom packing lagi😅

5y ago

sy 36w skrg.. brg bby dh siap packing 😊😊.. kot kua awal xkalut

X siap apa pun.. Rajin servey2 kt shopee .. Now saya baru 19weeks..😅

4y ago

sama.smpan baju dlm troli tggu gaji nk bli sikit2 hahaha

32w3d bru beli sikit2. Sblm tgh buln bru ad msa nk kluar beli

baru beli..masuk 7bulan..tapi bnyk lg xcukup nie..hehehe

Plan nak get ready 8bulan nt

30wk .. start packing 35wk

30w