Barang baby

boleh tak share barang apa untuk prepare , sy 30 weeks and first mom .. #ingintahu #firstmom

2 Balas

kalau sy masa beg hosp. - bedung 3 helai (habis lencun anak kencing terkena bedung) - baju baby shj 2/3 helai ( seluar baby tak payah sbb mmg takguna , msa kat lb pun nurse srungkan baju dan bedung trus) - pampers bby (bawa lebih) -wet tisu - kain batik - pad - stokin - minyak bby (sebab masa sy , nurse suruh sapu minyak kat prut tapak kaki bby sbb anak sy melalak non stop) - brg mandian ibu . - bju ibu . - topi mittens baby .

by 30weeks make sure beg hospital dh siap n letak dlm kereta. - 1set baju discharge ibu - stokin - pad - pakaian dalam - towel -toiletries -tudung sarung - 2 set baju baby. asingkan untk LR - pampers -wet tissue - bedung 1

4d ago

beli size nb , 1 pek je dlu